Bejelentés


oxigénszifon Akár egészséges, akár beteg, plusz oxigénre szüksége


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Miért kell ma plusz oxigént bevinni?

Több ezer éve a levegő oxigéntartalma 38% volt. Ma a szennyezettebb városokban a 12%-ot sem éri el, de vidéken is csak 21% körüli.

Ám mi a magasabb értékre lettünk alkotva!

A hiányt pótolni kell!
Ezt teszi szervezetünk is, ezért onnan von el, ahol nem annyira fontos az oxigén, illetve igyekszik plusz oxigénhez jutni.
Ám ha folyamatosan kevesebbet kap, akkor az oxigénhiánytól pusztulni fognak a sejtek, illetve mutálódni, ami a rákosodás előszobája!

Tüdőnkkel nem tudunk jelentős többletoxigént bevinni, hiszen szaporább légzéssel hosszabb távon nagyobb munkára serkentem a szívet, és a bevitt plusz, máris eltűnik, sőt, lehet hogy még nagyobb hiány keletkezik.

Bőrlégzéssel sem jutunk pluszhoz, bár vannak oxigénes fürdők, és túlnyomásos oxigénsátrak, ezek nem mindenkinek és nem mindig hozzáférhető lehetőségek.

Legjobb hatásfokkal amúgy is a nyálkahártyán át tudunk oxigént bevinni, ezért az oxigénes víz ivása a legjobb módszer a többletoxigén bevitelére!

Magyar találmány, csúcstechnika, saját terjesztéssel!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!