Bejelentés


oxigénszifon Akár egészséges, akár beteg, plusz oxigénre szüksége


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Értágító és frissítő hatású többek közt

Nekem, a lábamban az érszűkületes zsibbadást pár hónap alatt megszüntette, és a vádlimban gyakran jelentkező nem izomlázas görcsök is eltűntek. Valószínű, hogy a vércukor szintem 8,2-ről 5,5-re csökkenésében és több hónapja szinten maradásában is segített, segít.

70 éves nyugdíjas vagyok. Tizenöt éve magas a vérnyomásom, és cukorbetegségem van öt éve. Korábban is fogyasztottam oxigénes vizet PET palackos formában, mivel tudtam, hogy a többlet oxigén bevitele hasznos az egészségre. Bár elég drágák voltak a palackos oxigénes vizek -van, amelyik 1000 Ft-nál is drágább-, különösebb hatásukat nem észleltem. Az oxigénes szifonnal készített vizet három hete iszom. Naponta általában két litert fogyasztok el. A második héten észrevettem, hogy mért vérnyomás értékeim csökkennek, és alacsonyabb lett a pulzusszámom is. Ezért orvosommal konzultálva csökkentettem a vérnyomáscsökkentő gyógyszer mennyiséget, és naponta kétszer mérem a vérnyomásomat. Most csak másnaponta veszek be fél tabletta vérnyomáscsökkentőt, és a vérnyomásom 120 - 130/ 80. Az erőnlétem is javult.

Múlt szombaton unokám osztálytársaival csoportosan budapesti sétán vettünk részt. Ellátogattunk a Szent István Bazilikába is, ahol felmentünk a kupolán lévő kilátóba is. Ezt korábban két-három megállással tudtam megtenni, most megállás nélkül, igaz, a gyerekeknél kicsivel lassabban tettem meg. Erre a teljesítményre büszke vagyok, és tudom, hogy ezt az oxigénszifonnak köszönhetem. Türelmetlenül várom, hogy a cukorbetegségemre milyen hatása lesz a szuperoxigénezett víznek, de tudom, hogy ez csak hosszabb folyamat eredménye lehet. Ja, és még annyit: mindenkinek ajánlom, hogy fogyasszon sok, a szifonnal készített, olcsó oxigénes vizet.

Amikor tudomásomra jutott az oxigénnel dúsított víz készülék létezése, (addig ismeretlen személy részéről), elkezdtem kutatni az interneten, hogy mire is jó az oxigénnel dúsított víz fogyasztása. Azt találtam, hogy tulajdonképpen mindenkinek ajánlott (min. napi 1 liter). Azt követően részt vettem egy élő előadáson. Akkor arra gondoltam, hogy kipróbálom a saját és a családom egészségének megőrzése érdekében. Jelentős tapasztalatom az oxigénnel dúsított víz fogyasztásával kapcsolatosan, hogy négy hét leforgása alatt, (1l/nap), különösebb erőfeszítés nélkül, tehát ugyanazzal az életmóddal (nem mondhatni egészségesnek), 2 kg-ot sikerült lefogynom. Ez különösen örömteli esemény számomra, mert jobban érzem magam, energikusabb vagyok. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy fogyasszon oxigénes vizet (2000mg/l) mindennap.

Köszönöm, megkaptam a palackot. Eleinte probléma volt, mert nem akart kijönni a víz. Bevittem az irodába, és azt mondták, nem szabad túltölteni, pontosan 1 litert kell beletenni. Azóta minden rendben van. Sikerrel iszom. Sajnos még fulladok egy kicsit, de folyamatosan javulok. A cukrom sokszor megy most már 9-es érték alá, sőt 5-6 körül is van. Úgy gondolom, ez már az oxigénes víz hatása.

Egy fogyasztónak a reflux problémáját pár nap alatt, rövidtávú memória problémáját pár hét alatt rendbe hozta.

És egy másik ember személyes tapasztalata, hogy migrénes panaszai rövid idő alatt megszűntek!

Egy frissen belépett fiatalember egy hetes használat után beszámolt arról, mit már másoktól is -lásd alább- tudok: Bár nem versenyszerűen, de rendszeresen sportol. Kipróbálta, hogy előbb edzés után, majd másik alkalommal edzés előtt is megivott egy szifonnyi vizet. Az első esetben nagyon rövid idő alatt elmúlt az izomláz, és a fáradtság érzet is. A második esetben majdnem másfélszer annyit teljesített, és csak azért állt le, mert én erre előzetesen figyelmeztettem, hogy nem fogja érezni az izomlázat, és ezért fennáll a veszélye, hogy túlhajtja magát.

Dr. Váczi Péter orvos magánvéleménye az oxigénes vízről:
Kevés kivételtől eltekintve minden hétköznap 5-kor kelek, és már fél hétkor az edzőteremben adok hálát az élet szépségéért.
2009. tavaszán veszem a kezembe az első ezüst¬ös palackot, azzal a konkrét céllal, hogy a saját bőrömön tapasztaljam meg a szuperoxigenizált víz aerob spor¬tolás közbeni hatásait.
Az első ledöbbenésemben pla¬cebo jelenségre gyanakszom. Teljesen tudatosan osz¬tom be az egy litert, mivel megfigyelhető, hogy az első adagok a legerősebbek, és ahogy ürül a szifon, úgy csökken az oxigén-dózis.
Bemelegítés előtt leküldöm a 2x1 dl - akkor még 10% saját készítésű első osztályú bio-bodza szörppel felütött – RO (fordított ozmózisos szűrésű) oxigénes vizet, majd nekilendülök a játéknak. Egy speciális fejhallgatóval teljesen elszigetelem magam tudatilag a grémiumtól, és csakis a zenére, a mozgás, a testérzés és az izmok beégetésének gyönyörére koncentrálok.
2-25 kg-os kézi súlyzókkal - fokozatosan emelve a ter¬helést - ritmusra és koreografikus pontossággal vég¬zem a gyakorlatokat - ami sérülésmentes fejlődést biz¬tosit, kímélve az ízületeket is. Nagyjából egyórás szu¬per szetteket gyúrok végig - 20-25 perc hasizom-blokkal-, gyakorlatilag annyi pihenővel, ameddig néha meg¬törölközöm, és iszom néhány korty RO vizet csatos ü¬vegből.
Fél nyolc körül betolom a következő adagot, 3x1 dl-t. Felülök a biciklire, szub-maximális terhelésre szinkroni¬zálom a gépet a zenével, és nekilódulok. A 4 mm vastag neoprén AQUALUNG shorty alatt hamar felszökik a hő¬mérséklet, jól ég a zsír. A szerkó könnyedén átereszti az izzadságot, miközben melegen tartja az izomzatot és az ízületeket. Vastag fürdőlepedőkkel bástyázom körbe magamat, hogy ne csináljak pocsolyákat magam körül. Ilyen körülmények között szifon nélkül 15 percig tekerek, miközben fröcsög rólam a víz.
Most meg mi történik? 15 percnél nemhogy a végét járnám, hanem még a légzésszámom is a felére csök¬ken. 30 percnél kiszállok, mert attól tartok ebből ennyi is elég. Egyszerűen nincs izomláz. Úgy érzem, konkré¬tan bármeddig bírnám, de abba kell hagyni, mert az ed¬zést ésszel vagy sehogy. Másnap ugyanez. Harmad¬nap ugyanez. 30 perc tekerés ritmusra, szub-maximális terheléssel. Nyeregből leszállva 3x1 dl. Nem győzök csodálkozni, hogy mennyire durva az anyag. Megta¬pasztalni és beleszeretni. Nos, tehát ez történik velem. Azóta sem vagyok hajlandó lemondani a deresre hűtött, és tiszta RO vízzel töltött szifonról a teremben - és nemcsak a teremben. A lepedőakrobatikához sem utolsó mutatvány. És mint tudni illik, bírni illik szusszal... Nincs panasz. Az oxigén teszi a dolgát mindkettőnk kellemes megelégedésére.
Magánvéleményem szerint a szifon zse¬niális, ráadásul nevetségesen olcsón állítható elő vele a saját magunk kreálta oxigénnel dúsított víz Nyakamat rá, hogy ezrek és százezrek fognak végérvényesen rá¬izgulni, mert - hogy a tiniknek is világos legyen: kúl a cucc!!!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!